Over Rijschool Danny

Jaren geleden ben ik naar Zeeland gekomen voor de liefde van mijn leven, en sindsdien nooit meer weggegaan. Met veel plezier en passie verzorg ik al vele jaren rijlessen, begin 2017 heb ik besloten een eigen rijschool te starten.

Plezier in het autorijden, veiligheid en comfortabel voelen in het verkeer is wat ik al mijn leerlingen wil meegeven. In een mooie en sportieve auto leer ik je op jouw tempo om veilig en zelfstandig de weg op te kunnen? Moeite met bepaalde handelingen? Dan oefenen we deze uitgebreid. Kenmerkend voor mijn instructiestijl is de kalmte en rust die ik heb, en de eenvoudigheid van mijn instructies. 

Nader kennis maken? Ik sta je graag te woord en hoop je in de toekomst te kunnen verwelkomen bij Rijschool Danny. 

 

 
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image